Visit Horisont
Salongbilde av Visit Horisont

VELKOMMEN TIL VISIT FRISØR OG HUDPLEIE PÅ HORISONT

Med lang erfaring i frisørbransjen kan vi trygt si at du er i erfarne hender når du kommer til oss. Vårt høyt kvalifiserte team tar godt vare på deg og gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd med besøket. I tillegg til vår veletablerte frisørsalong her på Horisont har vi også åpnet opp en topp moderne hudpleiesalong, og vi er stolte av å kunne tilby deg en komplett skjønnhets- og velværeopplevelse – alt under samme tak. Hjertelig velkommen til velgjørende behandlinger som gjør godt for både kropp og sjel!


Behandlinger

Gavekort

Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til de du er glad i. Du velger beløpet, de velger behandlingen.

Hos oss kan du kjøpe gavekort både på hjemmesiden og i salongen.

«Digitale gavekort» på hjemmesiden og i Fixit-appen er raskt og enkelt å kjøpe. Velg beløp og betal på nett, lag en personlig hilsen og send gavekortet rett til mottakerens mobil. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss. Gavekortet kan selvfølgelig brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkter, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir blir satt pris på uansett.


Artikler

Pakkepriser på hårfarge

Visit har nå lansert pakkepriser som gjør at du får en får en god deal og du ser enda flottere ut etter ett besøk. Du velger om du vil være brunette, blondine eller eller noe annet helt unikt. Vi er opptatt av at du får et fantastisk resultat.

Visit Fresh Color Small: Alt inkludert for deg med kort hår. Klipp etter ditt ønske, farge etter ditt behov og kur tilpasset ditt hår. Pris: 1800.-

Visit Fresh Color Medium: Alt inkludert for deg med litt lengre hår. Klipp etter ditt ønske, farge etter d...

Artikkelbilde - Pakkepriser på hårfarge

Kundeomtaler
Beste frisøropplevelsen jeg har hatt på lenge! Veronica er kjempehyggelig, dyktig, lyttende og kom med forslag som var spennende men ikke for crazy. Svært fornøyd kunde i dag! :)
Erlend
onsdag 31. juli 2019
Kan ikke skryte nok av henne, hun e bare super dyktig og gjøre en sikkelig bra jobb. Hun er bare til anbefale.
Charlotte
torsdag 9. mai 2019
Hun er super flink og super nøye. Hun er den flinkeste eg har vært hos. Hun er til å anbefale på det sterkeste.
Charlotte
tirsdag 19. februar 2019
Veldig bra!! jeg fikk den klipp som jeg ønsket og hun gjorde på en veldig profesjonell måte. Hun var utrolig dyktig og gjorde alt etter mine ønsker. Veldig fornøyd !
Emilia
onsdag 20. juni 2018

Kontakt
Visit Horisont
Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg
  • Mandag 10:00 - 21:00
  • Tirsdag 10:00 - 21:00
  • Onsdag 10:00 - 21:00
  • Torsdag 10:00 - 21:00
  • Fredag 10:00 - 21:00
  • Lørdag 10:00 - 18:00
  • Søndag Stengt