Visit Åsane
Salongbilde av Visit Åsane

VELKOMMEN TIL VISIT FRISØR PÅ ÅSANE SENTER

Med lang erfaring i frisørbransjen kan vi trygt si at du er i erfarne hender når du kommer til oss. Vårt høyt kvalifiserte team tar godt vare på deg og gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd med besøket. Enten det er til en spesiell anledning, eller du trenger en liten oppfrisking på hårfronten – hjertelig velkommen skal du være.


Behandlinger

Gavekort

Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til de du er glad i. Du velger beløpet, de velger behandlingen.

Hos oss kan du kjøpe gavekort både på hjemmesiden og i salongen.

«Digitale gavekort» på hjemmesiden og i Fixit-appen er raskt og enkelt å kjøpe. Velg beløp og betal på nett, lag en personlig hilsen og send gavekortet rett til mottakerens mobil. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss. Gavekortet kan selvfølgelig brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkter, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir blir satt pris på uansett.


Artikler

Vi holder åpent!

Hvordan blir ditt neste Visit besøk?
Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til en trygg salong, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritert. Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og salongens ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.

Kunder på kjøpesenter i Oslo og Bergen skal bruke munnbind dersom det er vanskelig å holde 1 meters avstand fra andre. Dette gjelder mens man beve...

Artikkelbilde - Vi holder åpent!

Kundeomtaler
Hun er helt ekspert på å vaske håret. Jeg er veldig fornøyd med behandlingen.
Magne
søndag 14. mars 2021
Flink og Rask, meget fornøyd :-)
Atle
tirsdag 4. juni 2019
Camilla er en dyktig frisør. Hun forstår anvisningene mine godt og yter utmerket service. Jeg er nok i overkant pirkete og vet når jeg kan klage, så 5 stjerner gir jeg sjeldent eller aldri.
Arnt
onsdag 12. desember 2018
Veldig fornøyd med Idas klipp :-)
Monica
onsdag 3. januar 2018

Kontakt
Visit Åsane
Åsane senter 40, 5116 Ulset
  • Mandag 10:00 - 21:00
  • Tirsdag 10:00 - 21:00
  • Onsdag 10:00 - 21:00
  • Torsdag 10:00 - 21:00
  • Fredag 10:00 - 21:00
  • Lørdag 10:00 - 18:00
  • Søndag Stengt