Visit Åsane
Salongbilde av Visit Åsane

VELKOMMEN TIL VISIT FRISØR PÅ ÅSANE STORSENTER

Med lang erfaring i frisørbransjen kan vi trygt si at du er i erfarne hender når du kommer til oss. Vårt høyt kvalifiserte team tar godt vare på deg og gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd med besøket. Enten det er til en spesiell anledning, eller du trenger en liten oppfrisking på hårfronten – hjertelig velkommen skal du være.


Gavekort

Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til de du er glad i. Du velger beløpet, de velger behandlingen.

Hos oss kan du kjøpe gavekort både på hjemmesiden og i salongen.

«Digitale gavekort» på hjemmesiden og i Fixit-appen er raskt og enkelt å kjøpe. Velg beløp og betal på nett, lag en personlig hilsen og send gavekortet rett til mottakerens mobil. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss. Gavekortet kan selvfølgelig brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkter, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir blir satt pris på uansett.


Artikler

Stine, Camilla og Jediah skal til NM!

Stine og Camilla har deltatt i Bergensmesterskapet 2024 i kategorien Low Fade. Stine fra Horisont gikk hele veien til toppen og vant 1. plass og Camilla fra Åsane kom rett bak på 2. plass! De er dyktige frisører og vi er utrolig stolte.

9. mars reiser Stine, Camilla og Jediah til Lillestrøm for å konkurrere i samme kategori i Norgesmesterskapet 2024. Vi gleder oss og ønsker de masse lykke til!

Artikkelbilde - Stine, Camilla og Jediah skal til NM!

Kundeomtaler
Hun er helt ekspert på å vaske håret. Jeg er veldig fornøyd med behandlingen.
Magne
søndag 14. mars 2021

Kontakt
Visit Åsane
Åsane senter 40, 5116 Ulset
  • Mandag 10:00 - 21:00
  • Tirsdag 10:00 - 21:00
  • Onsdag 10:00 - 21:00
  • Torsdag 10:00 - 21:00
  • Fredag 10:00 - 21:00
  • Lørdag 10:00 - 18:00
  • Søndag Stengt