Visit Åsane
Salongbilde av Visit Åsane

VELKOMMEN TIL VISIT FRISØR PÅ ÅSANE SENTER

Med lang erfaring i frisørbransjen kan vi trygt si at du er i erfarne hender når du kommer til oss. Vårt høyt kvalifiserte team tar godt vare på deg og gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd med besøket. Enten det er til en spesiell anledning, eller du trenger en liten oppfrisking på hårfronten – hjertelig velkommen skal du være.


Behandlinger

Gavekort

Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til de du er glad i. Du velger beløpet, de velger behandlingen.

Hos oss kan du kjøpe gavekort både på hjemmesiden og i salongen.

«Digitale gavekort» på hjemmesiden og i Fixit-appen er raskt og enkelt å kjøpe. Velg beløp og betal på nett, lag en personlig hilsen og send gavekortet rett til mottakerens mobil. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss. Gavekortet kan selvfølgelig brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkter, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir blir satt pris på uansett.


Artikler

Pakkepriser på hårfarge

Visit har nå lansert pakkepriser som gjør at du får en får en god deal og du ser enda flottere ut etter ett besøk. Du velger om du vil være brunette, blondine eller eller noe annet helt unikt. Vi er opptatt av at du får et fantastisk resultat.

Visit Fresh Color Small: Alt inkludert for deg med kort hår. Klipp etter ditt ønske, farge etter ditt behov og kur tilpasset ditt hår. Pris: 1800.-

Visit Fresh Color Medium: Alt inkludert for deg med litt lengre hår. Klipp etter ditt ønske, farge etter d...

Artikkelbilde - Pakkepriser på hårfarge

Kundeomtaler
Flink og Rask, meget fornøyd :-)
Atle
tirsdag 4. juni 2019
Camilla er en dyktig frisør. Hun forstår anvisningene mine godt og yter utmerket service. Jeg er nok i overkant pirkete og vet når jeg kan klage, så 5 stjerner gir jeg sjeldent eller aldri.
Arnt
onsdag 12. desember 2018
Veldig fornøyd med Idas klipp :-)
Monica
onsdag 3. januar 2018

Kontakt
Visit Åsane
Åsane senter 40, 5116 Ulset
  • Mandag 10:00 - 21:00
  • Tirsdag 10:00 - 21:00
  • Onsdag 10:00 - 21:00
  • Torsdag 10:00 - 21:00
  • Fredag 10:00 - 21:00
  • Lørdag 10:00 - 18:00
  • Søndag Stengt