Visit Blomsterdalen
Salongbilde av Visit Blomsterdalen

VELKOMMEN TIL VISIT FRISØR I BLOMSTERDALEN

Med vår lange erfaring i frisørbransjen kan vi trygt si at du er i gode hender når du kommer til oss. Vårt høyt kvalifiserte team tar godt vare på deg og gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd med besøket ditt. Enten det er til en spesiell anledning, eller du trenger en liten oppfrisking på hårfronten – hjertelig velkommen skal du være.


Behandlinger

Gavekort

Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til de du er glad i. Du velger beløpet, de velger behandlingen.

Hos oss kan du kjøpe gavekort både på hjemmesiden og i salongen.

«Digitale gavekort» på hjemmesiden og i Fixit-appen er raskt og enkelt å kjøpe. Velg beløp og betal på nett, lag en personlig hilsen og send gavekortet rett til mottakerens mobil. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss. Gavekortet kan selvfølgelig brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkter, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir blir satt pris på uansett.


Artikler

Vi holder åpent!

Hvordan blir ditt neste Visit besøk?
Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til en trygg salong, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritert. Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og salongens ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.

Kunder på kjøpesenter i Oslo og Bergen skal bruke munnbind dersom det er vanskelig å holde 1 meters avstand fra andre. Dette gjelder mens man beve...

Artikkelbilde - Vi holder åpent!

Kundeomtaler
Veldig hyggelig og flink
Martin
søndag 15. juli 2018

Kontakt
Visit Blomsterdalen
Lilandsvegen 3,Oasen Senter, 5258 Blomsterdalen
  • Mandag 10:00 - 20:00
  • Tirsdag 10:00 - 20:00
  • Onsdag 10:00 - 20:00
  • Torsdag 10:00 - 20:00
  • Fredag 10:00 - 20:00
  • Lørdag 10:00 - 18:00
  • Søndag Stengt