Vi holder åpent!

Hvordan blir ditt neste Visit besøk?
Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til en trygg salong, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritert. Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og salongens ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.

Kunder på kjøpesenter i Oslo og Bergen skal bruke munnbind dersom det er vanskelig å holde 1 meters avstand fra andre. Dette gjelder mens man beveger seg i det offentlige rom på senterne, også inne i butikker.

I en hudpleie- og frisørsalong, kan munnbindet tas av når man setter seg i stolen/legger seg på benken.

Det er altså IKKE påbudt å benytte munnbind inne i salong.

Hva gjør Visit salongene?
Avstand
Alle salonger tilrettelegger for god nok avstand blant kundene, i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. God avstand vil gjelde for både ventearealet og der du får din behandling.
Hvis du som kunde fortrekker at din behandler bruker munnbind, gjør vi gjerne det.

God rengjøring!
Når du kommer til din salong, vil de ansatte sikre at det er rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. Det er flere berøringsflater du som kunde er i kontakt med, og disse blir hyppig rengjort og desinfisert mellom behandlinger.

Trygghet kommer først
Salongene dokumenterer alle sine smitteverns-prosedyrer. De har derfor rutiner for hvordan kunder skal kontaktes dersom det er nødvendig for smitteverns-arbeidet. Dette betyr at salongene tar vare på ditt navn og telefonnummer i to uker etter du har vært på besøk, for å sikre alle kunders trygghet!

Hva kan du gjøre?
Kom alene!
Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene hvis det er mulig.

Ha god håndhygiene
Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til salongen, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som du må benytte deg av. De ansatte har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, men unngår håndhilsning og sier velkommen på andre måter!

Har du sykdom eller symptomer
Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre en behandling. Dette gjelder også for milde symptomer.

Unngå kontant betaling
Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter i alle salongene. Vi setter derfor pris på om du benytter kort.
Artikkelbilde - Vi holder åpent!

Flere nyheter