Hudpleie – for kropp og sjel

Salongen vår på Horisont er en komplett og topp moderne velværesalong. Her tilbyr vi hud- og ansiktsbehandlinger, massasje, voksing, forming og farging av bryn og vipper, manikyr og pedikyr. Våre dyktige og profesjonelle velværepleiere gir deg den beste behandlingen tilpasset deg og dine ønsker. Vi tilbyr ulike kombinasjonsbehandlinger som er rimeligere enn om du kjøper enkelte behandlinger hver for seg.

I vår hudpleieavdeling benytter vi oss av Biolines fantastiske produkter og behandlinger for å gi deg den beste oppkevelsen og det beste resultatet. 

Ansiktsbehandling

Kom til oss når huden din trenger litt ekstra kjærlighet og pleie. Våre høyt kvalifiserte hudpleiere tilpasser den perfekte behandlingen til din hudtype og dine ønsker.

Vipper og bryn

Glem ikke at flotte vipper og velformede bryn er med på å fremheve øynene dine og forme ansiktet ditt. La oss hjelpe deg å finne riktig form og farge på dine bryn og vipper.

Shellac

Gi neglene dine den oppmerksomheten de fortjener! Velg en nydelig fresh farge eller sofostikert fransk shellac som ikke bare ser fantastisk ut, men som også styrker neglene.

Fotpleie

Føttene dine fortjener å ha det godt. Vi tilbyr deg alt fra en lett oppfriskende behandling til medisinsk fotpleie utført av våre dyktige autoriserte fotterapauter.

Voksing

Føl deg fin og fresh ved å fjerne uønsket hårvekst med voks. Voksing er en rask og effektiv hårfjerningsmetode som, hvis brukt over tid, kan føre til redusert hårvekst.

Short visit

Effektive behandlinger på max 30 minutter for deg i farta; rygg- og nakkemassasje, party fresh, voksing, forming av vipper og bryn. Visit Fresh.

Makeup

Få ny glød med Glo Minerals. Vi får fram din naturlige skjønnhet med denne fantastiske mineral makeup serien som også har hudpleiende egenskaper.

Kroppsbehandlinger

Enten du har behov for å få løsnet opp i stive muskler eller å få tilført huden fuktighet og næring, - vi har behandlingen for deg.
Last ned vår hudpleiemeny her